Thursday, October 17, 2019

User Login

Site Search


Warning: include(): Failed opening '/home/armyshop/public_html/blog/wp-content/themes/platoon/platoon/searchform.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/armyshop/public_html/blog/wp-content/themes/platoon/platoon/tabber.php on line 53

   

        Prima dată am crezut că e borsetă. Aşa era expusă. După ce am studiat-o mai bine, am descoperit că poate fi folosită şi ca geantă de umăr.

         Cum e posibil? Datorită sistemului ingenios de prindere.

        Cureaua ajustabilă a acesteia poate fi prinsă atât folosind prizele din partea de sus, astfel devenind o geantă de umăr, cât şi prizele din laterale, astfel devenind o borsetă.

 

     

  

  În partea din spate, este prevazută cu 2 chingi cu prindere pe bază de capse pentru a o putea prinde pe curea, pe rucsac, etc.

     

 

 

 

 

 

 

      În plus, pe lângă buzunarul principal, aceasta este prevazută cu 2 buzunare laterale şi unul în partea din faţă care se închid cu fermoar. Deasemenea, are multiple “găici” (nu ştiu cum altfel să le numesc) de care puteţi agăţa diferite lucruri folosind carabine. Acestea sunt atât pe buzunarul din faţă cât şi pe buzunarele laterale. De exemplu, de un buzunar lateral am legat trusa de prim-ajutor iar de celalalt un spray împotriva urşilor.

       Pentru un plus de siguranţă, aceasta este prevazută şi cu 2 chingi de prindere cu închidere prin tridenţi de plastic.

    

 

  

 

 

 

 

 

 

 

            Iar buzunarul principal şi cel din faţă sunt foarte bine compartimentate.

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

            Aceasta poate fi comandată de pe kaki.ro la preţul de 89lei/buc*.

 

 

 *La momentul postării acestui articol pe blog, acesta era preţul la care se putea comanda. Între timp e posibil ca acesta să fi suferit modificări.

 

Add A Comment