Thursday, October 17, 2019

User Login

Site Search


Warning: include(): Failed opening '/home/armyshop/public_html/blog/wp-content/themes/platoon/platoon/searchform.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/armyshop/public_html/blog/wp-content/themes/platoon/platoon/tabber.php on line 53

Blogul de Călătorii

Chestia asta e scrisă de MilitaryShop On aprilie - 10 - 2015

Mi-a făcut Facebook o bucurie ieri și mi-a afișat în Newsfeed ceva cu adevărat util (și am dat și eu mai departe, pe pagina noastră de Facebook). Este vorba despre articolul “Cum sa faci poze de calatorie mai bune (fara sa dai bani pe un aparat scump)” de pe Bloguldecalatorii.ro.

După ce am citit articolul, am început să citesc și blogul și m-a găsit două noaptea citind. Alexandra scrie documentat, frumos și cu suflet și se vede că o pasionează aventurile pe care le trăiește, așa că, începând de ieri, o urmăresc să văd ce va mai scrie. Și ce poze mai pune, pentru că pozele pe care le face sunt excepționale. Te uiți la ele și ești pe creastă, pe colină, în pădure, pieptiș, în lumina vreunui apus de foc undeva, aproape de cer.

De citit și ponturile ei pentru o viață frugală – mai puține cheltuieli inutile pe lucruri, mai mulți bani rămași pentru experiențe, aventuri, plimbări, viață.

Acum mă duc să încerc să fac niște poze.

 1. Alexandra Said,

  Buna!
  Mi-ai făcut și tu o mare bucurie cu această mențiune! :)
  Îți mulțumesc tare mult pentru aprecieri, chiar mi-ai făcut ziua mai frumoasă!

  Înseamnă enorm pentru mine să văd că oamenii chiar reușesc să se transpună alături de mine în locurile pe care le arăt în poze.
  Mulțumesc încă o dată!

 2. MilitaryShop Said,

  Eu mulțumesc pentru ceea ce scrii! Să știi că am pus în practică sfaturile tale pentru poze reușite și, cu prima ocazie, am să pun și pe blog câteva poze, să vezi ce a ieșit!

 3. Colecționar pasionat. Said,

  Fain tare articolul.Am luat o serie de cărți despre fotografie și nu am găsit sfaturi cu adevărat utile. Recomandările postate sunt cu adevărat utile ,bine conturate,clare,simple.Superb articolul.L-am recomandat unei nepoate zăpăcită și ea de cărțile care explicau tot și nimic despre fotografie.Are un aparat Nikkon bunicel cu care face fotografii peste tot unde merge…

Add A Comment