Thursday, October 17, 2019

User Login

Site Search


Warning: include(): Failed opening '/home/armyshop/public_html/blog/wp-content/themes/platoon/platoon/searchform.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/armyshop/public_html/blog/wp-content/themes/platoon/platoon/tabber.php on line 53

Știu că n-a mai scris nimeni pe blog de ceva vreme, dar am tot fost ieșiți la aer cu diverse, ba de muncă, ba de weekend, ba uite așa, că e prea frumos afară să nu profităm. Dar nu stăm degeaba, pentru că iar am “copt” o surpriză pentru pasionații de mișcare în aer liber, competiție și muncă de echipă: împreună cu Boot Camp România, mergem iar la o provocare de solicitare extremă a minții, corpului și limitelor: ULTIMATE MUDNESS!

Ultimate Mudness – Some Like It Dirty.

După cum îi spune și numele, e o nebunie… unde o să fie foarte multe activități care or să ne dea ocazia să facem tricourile negre de la Kaki.ro să fie și mai negre – adică o să iasă cu tăvăleală în noroi (și gropi cu apă – e cald, vremea asta o cere!!!) și distracție (dar și efort) pe măsură!

Traseul pe care vi-l propunem pentru nebunia asta are 5 kilometri (deci nu-i chiar floare la ureche, dar nici imposibil) și, pe lângă noroiul sus-amintit, promite diverse obstacole atent alese ca să scoată ce-i mai bun (și untul) din participanți: ziduri şi piramide, funii şi scări, foc și nu numai.

În final, cei care fac față provocării și merită, vor primi o medalie – și vor avea mândria de a fi învins într-o cursă grea, solicitantă, care cere anduranță, disciplină, echilibru și un tonus excelent.

Ultimate Mudness e sâmbăta asta!

Veniți să vedeți cei peste 45 de luptători înscriși în cursă în echipa noastră sâmbătă, 6 iunie 2015, ora 12, la Mogoșoaia.

Add A Comment