Thursday, October 17, 2019

User Login

Site Search


Warning: include(): Failed opening '/home/armyshop/public_html/blog/wp-content/themes/platoon/platoon/searchform.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/armyshop/public_html/blog/wp-content/themes/platoon/platoon/tabber.php on line 53

Ce poti sa faci cu o borseta secreta

Chestia asta e scrisă de admin On ianuarie - 19 - 2015

Printre recomandarile lunii este si borseta secreta:

Borseta secreta plata, pe care o poti ascunde sub haine

Borseta secreta plata, pe care o poti ascunde sub haine

La ce ti-ar trebui asa ceva? Iata cateva intrebuintari la care ne-am gandit noi (iar daca ai si alte idei, te rugam sa ni le spui si noua – comenteaza mai jos).

Unde pui banii cand mergi intr-un loc aglomerat?

Adica unde pui banii cand mergi in club (si stii ca e posibil sa uiti pe unde iti pui portofelul, la un moment dat, ceea ce nu e oarte bine)? Unde pui banii cand te duci la un concert sau la vreo manifestatie (cu alte cuvinte, intr-un loc cu inghesuiala)?

Simplu de tot – in borseta secreta, pe care o poti fixa sub haine, in asa fel incat sa ai numai tu acces la ea si sa nu poata sa te buzunareasca nimeni.  Borseta noastra este destul de spatioasa (si destul de plata) si in ea pot incapea atat banii, cat si buletinul si ce acte mai vrei sa iei cu tine.

Unde pui banii cand calatoresti?

E bine sa ai mai multe locuri in care sa ai bani atunci cand calatoresti, mai ales atunci cand mergi in locuri despre care stii ca sunt nesigure sau, mai aproape de ale noastre, cu mijloacele de transport in comun, unde hotii de buzunare sunt ca la ei acasa. Asadar, folosesti borseta secreta pentru “grosul” banilor si pentru acte, iar in portofel pastrezi chestii neesentiale si putini bani, cam cat stii ca o sa cheltuiesti o zi (nu mai mult). Daca e sa-ti sterpeleasca portofelul careva, macar stii ca nu ramai in chiloti cu buline pe meleaguri straine.

Si banii, ca banii… dar sa umbli dupa acte!!!

Unde pui banii cand dormi intr-un hostel?

Dupa cum stii, in hosteluri se doarme la comun. Experienta poate fi foarte misto, pentru ca ai sansa sa cunosti fel si fel de oameni, fiecare cu povestile lor. Unele hosteluri ofera posibilitatea de a pastra valorile la receptie, dar daca nu se poate sau daca, pur si simplu, nu vrei sa lasi lucrurile tale pe mana altora, poti sa pui totul in borseta secreta. O fixezi sub pijama, iar daca cineva incearca sa te usureze de ea, simti, ca doar e lipita de corpul tau!

Mai ai varianta sa porti mereu cu tine o geanta cu manere lungi, pe care sa o tii bine, iar tot ce e de valoare sa fie aproape de pamant – in acest fel, hotii nu se pot apleca sa fure, pentru ca ii vezi imediat, nu e ca si cum le-ai oferi buzunarele, care sunt atat de la indemana! Dar o geanta tinuta astfel e si o grija in plus, si incomoda – practic, iti tine o mana ocupata.

Mai bine iti iei borseta secreta!

 

Add A Comment