Monday, September 23, 2019

User Login

Site Search


Warning: include(): Failed opening '/home/armyshop/public_html/blog/wp-content/themes/platoon/platoon/searchform.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/armyshop/public_html/blog/wp-content/themes/platoon/platoon/tabber.php on line 53

Ceata la munte – pericole si solutii

Chestia asta e scrisă de admin On august - 25 - 2014

Ceata poate fi un pericol in drumetiile montane, daca te prinde nepregatit. Te poti rataci foarte repede, si un telefon mobil nu este intotdeauna solutia salvatoare.

Asadar, iata ce trebuie sa ai la tine, ca sa nu fii in pericol daca esti surprins de ceata.

1. Lanterna puternica, cu baterii noi,schimbate proaspat, si un set de baterii in plus (o iei de la noi, pe alese – ori online, ori vii la military-shop® si gasim una potrivita pentru tine si drumetiile tale).

2. Busola (daca ai si un altimetru, este un plus – il poti folosi si pe al telefonului, daca este smartphone – totusi, nu te baza pe busola acestuia, pentru ca mai da rateuri).

3. Harta zonei in care te afli, eventual o harta actualizata, cu informatii despre marcaje.

Ce faci daca nu ai toate astea?

Nimic.

Exact, nimic. Adica nu inaintezi, nu incerci sa cauti drumul, nu te indepartezi de grup, nu faci pe eroul. Stai, impreuna cu cei cu care ai plecat in drupetie, si asteptati sa se ridice ceata. Altfel, sunt mari riscurile sa va pierdeti si e mai bine sa stai cateva ore pe loc, decat sa te pierzi si sa nu stii cand ajungi acasa, asteptand echipe salvatoare prin vreo rapa.

Add A Comment