Tuesday, August 20, 2019

User Login

Site Search


Warning: include(): Failed opening '/home/armyshop/public_html/blog/wp-content/themes/platoon/platoon/searchform.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/armyshop/public_html/blog/wp-content/themes/platoon/platoon/tabber.php on line 53

Chibrite care se aprind pe orice suprafaţă dură

Chestia asta e scrisă de Admin2 On mai - 25 - 2012

       Am observat că multă lume e reticentă când le aud că aceste chibrite se aprind pe orice suprafaţă. Aşa că am decis să fac acest filmuleţ pentru a vă demonstra acest lucru.

       Am incercat să le aprind pe orice mi-a ieşit în cale. Am reuşit să aprind pe orice suprafaţă de lemn (dulap, masa, scaun, bar, stâlpi de lemn, bucăţi de lemn), metalică (am încercat pe bidonul de aluminiu). Am constatat totuşi că pe suprafeţe lucioase nu se aprind (oglindă, geam, bocanci din piele lucioasă).

       Deasemenea am încercat şi pe lucruri din plastic. Am observat că pe unele suprafeţe din plastic se aprind, dar pe altele nu. Aşadar nu se pot generaliza suprafeţele pe care se aprind aceste chibrite, eu le-am putut doar intui.

       Per total s-au aprins pe aproape toate suprafeţele necesare, iar la preţul pe care îl au îşi merită toţi banii. Un mare minus însă îl are faptul că nu sunt impermeabile. Dar sigur vor apărea şi din acelea curând.

      Din câte am observat eu, pentru a nu irosi chibritele degeaba, suprafaţa de contact trebuie să aibă minim 10 cm lungime.

 

       Cutia conţine 100 astfel de chibrite şi poate fi achiziţionată de pe site-ul kaki.ro la preţul de 5lei/cutie*.

 

*La momentul postării acestui articol pe blog, acesta era preţul la care se putea comanda. Între timp e posibil ca acesta să fi suferit modificări.

  1. catalin Said,

    ce super livrati si in sebis?si cat costa livrarea?trimiteti pe email

  2. Catalin Said,

    Mai sunt valabile???Si de unde comand?

Add A Comment