Thursday, October 17, 2019

User Login

Site Search


Warning: include(): Failed opening '/home/armyshop/public_html/blog/wp-content/themes/platoon/platoon/searchform.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/armyshop/public_html/blog/wp-content/themes/platoon/platoon/tabber.php on line 53

Cum ne mai imbracam pana vine primavara

Chestia asta e scrisă de admin On ianuarie - 16 - 2015
Incalzitoare pentru maini

Incalzitoare pentru maini

Chestia e ca primavara pare aproape, dar calendarul zice ca nu-i chiar asa. Suntem cu totii patiti – ca baba Dochia – am zis ca vine caldura si a dat cate un inghet de troznea respiratia! Asa ca, cel mai bine si cel mai bine e sa ai haine care merg si la frig si la mai cald, mai primavaratic. Si gizmo-uri utile cand se ingroasa gluma, cum ar fi incalzitoarele pentru mainidin imaginea alaturata (care sunt fenomenale la nevoie – le-am folosit zilele trecute, cand ingheta sistematic parbrizul si cineva trebuia sa se sacrifice si sa inlature pojghita de gheata – decat sa sufli in pumni, mai bine freci intre ele pernutele astea si gata, caldura instant!)

Deci, ce haine purtam pana la primavara, in 2015?

Haine comode

O stiti p-aia cu tendintele, nu-i asa? Noi, la Kaki.ro, cum suntem un military-shop® respectabil, nu avem treaba cu asa ceva. Fashion, fashion, cum zic fetele noastre, dar sa fie comod. Si eficient. Nu toata lumea se plimba la sfarsit de saptamana prin oras – unii dintre noi mai merg si la munte, asa ca punem mare pret pe haine confortabile.

Haine calduroase

Si care sa reziste si la vant, ca nimic nu-i mai rau ca vantul rece, desi e soare cu dinti afara!

Haine (si incaltari) care lasa pielea sa respire

Nimic nu e mai rau ca transpiratia rece pe vreme friguroasa. De ce sa suferi, cand poti sa te echipezi corespunzator, cu haine din materialele absorbante potrivite, care lasa pielea sa respire si sa ramana uscata si calda?

Iar daca hainele care indeplinesc toate conditiile astea sunt si surplusuri militare de calitate excelenta, venite din Anglia, noi-noute, e si mai si:

Add A Comment