Tuesday, August 20, 2019

User Login

Site Search


Warning: include(): Failed opening '/home/armyshop/public_html/blog/wp-content/themes/platoon/platoon/searchform.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/armyshop/public_html/blog/wp-content/themes/platoon/platoon/tabber.php on line 53

Dacă tot fumează, măcar să aibă o brichetă Zippo calumea

Chestia asta e scrisă de admin On februarie - 2 - 2015
Bricheta Zippo - promotie pachet cadou cu pietre de schimb si benzina

Bricheta Zippo - promotie pachet cadou cu pietre de schimb si benzina

Din ce mai cugetăm la cafeaua de dimineață: hai să împărțim oamenii în două: nefumători și fumători și să vedem ce discuție iese de aici. Așa că hai să-i mai împărțim o dată, în fumători de ocazie și fumători pe bune. Pe cei din urmă, pentru că-s serioși, îi vedem mai mereu cu țigara-n gură (sau între degete). Așa.

Acum, printre fumătorii serioși sunt cei care au bricheta lor dragă, pe care o îngrijesc și o folosesc de ani de zile (și sigur are și o poveste frumoasă) și cei care – nu știu cum – niciodată n-au brichetă (sau au ocazional brichetă), pentru că pot cumpăra oricând câte una la doi lei (sau cât or mai fi brichetele de duzină, cele în care-ți jupoi buricul degetului, pentru că au protecție împotriva copiilor și merg greu). Pentru ei, bricheta e ca pixul – îl ai, îl dai, nu-l mai ai, aia e, se găsește altul când o fi nevoie.

Și totuși, niciunul n-ar refuza să primească o brichetă Zippo cadou.

Fă-i cadou o brichetă Zippo!

  • o brichetă Zippo arată bine, e ca o bijuterie;
  • știi imediat când cineva folosește o brichetă Zippo (sau măcar o imitație), după mirosul de combustibil;
  • bricheta Zippo vine mereu cu o poveste, deci sparge liniștea aia bizară și începe o conversație, la nevoie;
  • când ai o brichetă Zippo, devii mai atent cu lucrururile tale (doar n-o să piezi așa ceva!);
  • cu o brichetă Zippo la tine, nu rămâi niciodată fără foc;
  • bricheta Zippo îți dă o ocupație în plus legată de fumat – ritualul umplerii, al schimbării pietrelor, al curățării – ce bună e o țigară după ce faci toate astea!

Bricheta Zippo la promoție

Așadar, profită de ocazie și de promoție și cumpără pentru fumătorul (sau fumătoarea) din viața ta o brichetă Zippo cu tot cu pietre de schimb și benzină, la pachet, pentru că rar o găsești la un preț atât de bun (click aici să vezi minunea >>>)

 

Add A Comment