Thursday, October 17, 2019

User Login

Site Search


Warning: include(): Failed opening '/home/armyshop/public_html/blog/wp-content/themes/platoon/platoon/searchform.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/armyshop/public_html/blog/wp-content/themes/platoon/platoon/tabber.php on line 53

Despre Kaki

Posted by admin On noiembrie - 2 - 2011

Bine ai venit în blogul KAKI – cel mai military-shop® dintre toate.

Aici găsești diverse idei despre cum poți folosi produsele pe care le vindem în magazinul nostru online (articole militare, sportive, accesorii pentru supraviețuire și camping și cam tot ce ai nevoie ca să fii complet echipat pentru aventură și airsoft).

Tot aici găsești și anunțuri despre promoții în military-shop®-urile la care poți veni să și vezi (și să probezi și, desigur, să și cumperi) produsele pe care le-am pus în site.

Și tot aici găsești și sfaturi utile despre diverse, pentru că la unele chiar ne pricepem, iar despre altele ne dăm cu plăcere cu părerea. Dacă găsești cine știe ce chestie care știi că nu-i așa, te rugăm să ne spui, ca să nu persistăm în eroare și, mai rău, să găsească alți vizitatori vreo informație care nu-i la locul ei.

Mulțumim pentru vizită și, dacă vrei să fii mereu la curent cu ce scriem, ce facem și ce produse noi mai aducem de te miri pe unde, te rugăm să intri și pe Facebook și să ne dai un Like (sau să ne împrietenim) acolo!

Echipa Kaki.ro

Add A Comment