Tuesday, August 20, 2019

User Login

Site Search


Warning: include(): Failed opening '/home/armyshop/public_html/blog/wp-content/themes/platoon/platoon/searchform.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/armyshop/public_html/blog/wp-content/themes/platoon/platoon/tabber.php on line 53

Set Cutit-Briceag-Lanterna

Chestia asta e scrisă de Admin2 On aprilie - 12 - 2012

 

  

 

 

De pe kaki.ro puteti achizitiona un set care contine:

 

 - Un cutit cu lungimea de 21.5 cm, lama de 10 cm. Lama acestuia este conceputa cu un carlig de “jupuire” , foarte bine ascutit pe interior. Acesta poate fi folosit pentru taierea sforilor, chingilor, centuri de siguranta, etc.

 

 

 

 

  

 

 

 

- Un briceag multifunctional. Acesta contine: 1 lama tip fierastrau, 1 lama cutit normala, o lama cutit cu carlig “jupuire”.Lungimea briceagului este de 16.5 cm, iar lungimea lamelor este de 8 cm fiecare. Lamele sunt prevazute cu mici gauri pentru a facilita deschiderea acestora cu o singura mana. Fiecare lama are sistem de blocare/deblocare propriu pe partea din spate a briceagului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- O lanterna cu 9 Led-uri care functioneaza cu 3 baterii tip AAA. Aceasta este prevazuta cu un snur pe care il puteti infasura de incheietura mainii si a nu scapa lanterna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- O husa in care intra toate componentele.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- O carabina de prindere. Aceasta este prevazuta cu o forfecuta, o lama mica de cutit si un desfacator de capace.

 

 

  1. videochat Said,

    Foarte frumos :)
    Multumesc

Add A Comment